top of page
  • Writer's pictureBenny From The Blog

ECHTE MANNEN.®


Vroeger was alles beter. Toen konden Echte Mannen® nog Echt Man® zijn. Toen luisterden de vrouwtjes naar wat Echte Mannen® te vertellen hadden en was er geen discussie mogelijk. Je kon gewoon nog ongevraagd lekker je hand op iemand bil leggen zonder dat daar commotie over ontstond. De vrijdenkers worden de mond gesnoerd en het is allemaal de schuld van de extreemlinkse woke-beweging. Deze mensen willen de wereld van de Echte Man® kapotmaken met hun zogenaamde MeToo-gezeur, feministische betutteling, doorgeslagen genderideologie en klimaatgedram. De Echt Man® wordt hier geslachtofferd.


Niet dat ik er verstand van heb natuurlijk. Ik ben maar een homoseksuele millennial van 34 die woont in de Randstad, links stemt, geen vlees eet en een eigen linnen tasje meeneemt als hij boodschappen gaat doen. Ik weet niet hoe het is om een minderheid te zijn of hoe bedreigend het is wanneer jouw hele bestaan onder druk komt te staan. Ik ben geen Echte Man®, maar slechts een deugende relnicht - en die kunnen over het algemeen goed overweg met hysterische huisvrouwen. We kunnen namelijk zo lekker samen shoppen. Ik maak mij absoluut geen zorgen om gecanceld te worden.


En zo neemt de Wakkere Deugclub beetje bij beetje alles over van de Echte Man®. Zijn territorium wordt alsmaar kleiner doordat we alles verbannen waar hij voor staat. Weten jullie nog wie Zwarte Piet was? Vast niet. Die hebben we als eerste gepakt. Nu hebben we Regenboog Piet (m/v/x/). Zij zijn inclusief, divers en genderneutraal. Helemaal zoals wij het graag zien. Vleeseters? Die verketteren we. Vliegvakanties? Dacht het niet. Seksueel grensoverschrijdend gedrag? Je kop moet rollen en je pikkie gaat eraf. Als je niet wil deugen, moet je maar voelen.


Nu vraag je je misschien af: is de Echte Man® nog te redden of wordt hij met uitsterven bedreigd? Moet het Wereld Natuur Fonds in actie komen of is het te laat? De tijd tikt. Ik zou de Echte Man® nog niet opgeven, maar er moet wel het een en ander veranderen. Om te beginnen: gedraag je. Hou die handen - en kaarsen - thuis als deze niet gewild zijn. Dring jezelf niet op. Nee is nee. Ook als dat niet expliciet zo gezegd wordt. Val vrouwen niet lastig op straat. Geen geroep, geen gescheld en geen gesis. Homoseksuelen en transgenders? Lekker met rust laten. Geen schunnige grappen die niemand leuk vindt en al helemaal geen ongevraagde foto's van Pielemuis Junior in de DM. Dan komen we al een heel eind.


Nu zijn er vast mensen die dit lezen en denken: dit gaat veel te ver. De Echte Man® moet zich helemaal aanpassen aan de leefwereld van anderen. Ik zou daarop willen zeggen: het werd eens tijd. Er is heus wel een plekje aan de tafel voor De Echte Man®, maar de tijd dat hij kon bepalen wie er aan de tafel mocht zitten, wat er besproken, gegeten of gedronken werd, is wel echt voorbij. Iedereen mag zijn plekje aan tafel opeisen. Er is ruimte genoeg. Dát is vrijheid van meningsuiting en dát is pas echt vrijdenken.37 views0 comments

Recent Posts

See All

KOEKJES.

コメント


bottom of page