top of page
  • Writer's pictureBenny From The Blog

FEEST.

Gefeliciteerd. 37 zetels voor de partij die Nederland weer terug wil geven aan de Nederlanders. Hijs de vlag en hang de slingers op want het is feest. Feest voor de gewone Nederlander. Voor Henk en Ingrid. We vieren dat we allemaal gelijk zijn, maar sommigen net een beetje meer. Trek je klompen aan en zet de blokjes kaas maar vast op tafel.

Traditie is traditie.


Ons feest is zeer exclusief. Geen kaartje? Geen feest. Vol is vol. Er is maar beperkt ruimte in de hagelwitte partytent en bovendien is er een strikt deurbeleid. Met een hoofddoekje op kom je er sowieso niet in. Het is tenslotte niet het feest der onderdrukking. Draag ook geen kleding in de kleuren van de regenboog. Op zich is daar niets op tegen, maar het is voor je eigen veiligheid. Je wil natuurlijk niemand het gevoel geven dat jij jouw levenskeuzes door de strot komt duwen. Uggs en boerenkielen zijn overigens wel toegestaan.


Hollandse gezelligheid maken we samen. En bij Hollandse gezelligheid horen Hollandse hapjes. Niks vegetarisch of halal en al helemaal geen idiote genderkoekjes. Gewoon Hollandse paling en gehaktballen. Die mogen weer. Natuurlijk zijn er ook spectaculaire optredens van artiesten van eigen bodem. De hele avond het Hollandse levenslied. Polonaise door de tent. Aan onze kleintjes is natuurlijk ook gedacht. Die kunnen blik gooien, koekhappen en spijkerpoepen in Piet Heijns Speelparadijs (gesponsord door Vroom & Dreesmann). Ook is er een verrassingsoptreden van die andere Piet. Die leuke zwarte met die zak vol lekkers. Snoep met e-nummers en kleurstoffen. Geen flauwekulletjes.


Tot slot wat praktische informatie. De feestlocatie is niet te bereiken per fiets of OV. Ook is er geen parkeergelegenheid voor elektrische auto’s. Uiteraard kun je je diesel- of benzineslurpende bolide wel gewoon parkeren op het terrein. Auto’s van Duitse makelij kunt u makkelijke parkeren op het VIP deck. Ook goed om te weten: er zijn maar twee soorten toiletten op het feest. Eén voor mannen en één voor vrouwen. Ook is er een hondenuitlaatstrook.


Enthousiast geworden? Vier ons feest mee! Koop je kaartjes, natuurlijk zonder subsidie, via het postkantoor of Grens Wissel Kantoor. Voor slechts honderd gulden krijg jij de volledige beleving van Het Feest voor de Gewone Nederlander mee. Dit bedrag is inclusief parkeerkaart en zakje snoep voor de terugreis.


132 views0 comments

Recent Posts

See All

KOEKJES.

bottom of page